Main menu

Nieuwsitem insturen

Wilt u op deze website een relevante artikel over glasvezel plaatsen? Dan kunt u uw nieuwsartikel insturen voor beoordeling door de reactie. Indien wij deze nuttig achten zullen wij deze opnemen in ons archief.

Stuur uw nieuwsitem of uw eventuele vragen/opmerkingen naar info@glasvezel-nieuws.nl. Het insturen is gratis, echter bieden wij geen garantie dat uw artikel wordt opgenomen op deze website. Uw item wordt beoordeelt op relevantie en kwaliteit. Ook bekijken wij of er overmatig gelinkt wordt naar derde partij websites en kunt u slechts 1 externe link opnemen in uw artikel.

Voorwaarde: uw item bevat minimaal 550 woorden, het liefst met afbeelding (.jpg of .png). Maximaal 1 externe link en zonder spel- en taalfouten.

Uw RSS-feed insturen
Wij nemen de RSS-feed van betrouwbare bronnen over en publiceren de nieuwsitems op onze website. Wilt u ook dat uw RSS-feed op deze site wordt opgenomen? Neem dan contact op met info@glasvezel-nieuws.nl. Wij zullen u dan op de hoogte stellen indien uw feed aan de voorwaarden voldoet en dus wordt opgenomen binnen onze website.