Main menu

Glasvezel informatie uitgelegd in het kort

Glasvezel internet heeft de toekomst. Met glasvezel kun je razendsnel internetten. Je kunt heel veel dingen tegelijkertijd op het internet doen zonder dat je moet inleveren op kwaliteit of snelheid. Met deze informatie kun je een eerste stap maken richting glasvezel internet en kun je afstand doen van koperdraad internet (ADSL of kabel).

De afgelopen tijden is er een ware internet ruzie opgelaaid. Je zult het waarschijnlijk al gezien hebben; veel bedrijven maken reclame voor glasvezel of ADSL internet. Met goodiebags, tablet pc’s of andere producten proberen zij de consument te overtuigen.

Er zijn veel voordelen van glasvezel internet. Je kunt veel meer uit je abonnement halen door een aansluiting op glasvezel te nemen. Aangezien het een ‘open’ netwerk is kun je daarom een keuze maken uit heel veel service providers. Zo is er veel concurrentie en kun je daarom kiezen voor een goed bedrijf. Er zijn daarbij lokale en landelijke providers en specialiseren zich in een bepaalde niche. Zo zijn de lokale providers klantgericht en bieden veel service. De grote landelijke providers bieden meestal een uitgebreid pakket en kun je naast je internet abonnement veel extra diensten nemen. Echter is het zo dat je bij vrijwel alle providers een abonnement Eredivisie voetbal en film kananelen zoals Film1 ed. nemen.

Kijk op Glasvezel-info.nl voor meer informatie over glasvezel.